Bouwnummers Aan het Pad fase 3 live

16 juli '24

Zojuist zijn alle bouwnummers voor Aan het Pad fase 3 live gezet. Pak je laptop of tablet erbij en ga op zoek naar jouw favoriete bouwnummer. En vergeet niet om ze alvast op jouw wensenlijst te zetten. Zo ben je vast goed voorbereid wanneer de verkoop start.

Naar woningaanbod

Kies uit 19 woningen

Aan het Pad fase 3 bestaat uit 19 bouwnummers en liggen in een groene omgeving voorzien van prachtige architectuur. Ga jij voor een hoekwoning, tussenwoning, 2 onder 1 kapwoning of een vrijstaande woning?

Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat.

De definitieve prijzen voor Aan het Pad fase 2 zijn nu ook vastgesteld. Ga naar het woningaanbod om te zien welke woning bij jouw wensen aansluit. Kijk dan snel of deze binnen je budget past!

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen.

Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van Aan het Pad fase 3 in Hengelo. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. Zo ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke Mijn Eigen Huis-omgeving. Het is dus belangrijk om hiervoor van tevoren een account aan te maken.

Een vraag? Veelgestelde vragen
Bekijk ze allemaal Aanbod Aan het Pad